19-09-06

118 - REACTIE OP ALCAZAR VAN VJWESTLANDA C T U A L I T E I T
Dag Alcazar,

U reageert op mijn bericht van 31 augustus met de titel 'Extreem rechts, geweld & menselijkheid' met de volgende reactie :


19-09-2006, 11:41:24 Wat een onzin... Wat u allemaal uitkraamt grenst aan het onwaarschijnlijke qua mogelijkheden om op een cm² zoveel onzin samen te krijgen. U ziet zaken die er niet zijn, u legt verbanden die niet bestaan, u liegt over bepaalde organisaties,... Fraai. http://www.vjwestland.be Alcazar

Sorry, maar ik ben god niet, en dus niet alwetend. Help mij dan, en weerleg wat ik gezegd heb. Welke zaken zie ik die er niet zijn? Welke verbanden zie ik die er niet zijn? Ik ben trouwens onmiddellijk gaan kijken op jullie website en het eerste wat ik lees is een lofbetuiging omdat, ik citeer, 'De kameraden van de Duitse nationalistische NPD boeken in toenemende mate succes! Bij de verkiezing op 17 september ...' enzoverder. Zie ik hier ook dingen die er niet zijn?
Zou jij met de boodschap 'Menslief ik hou van je', of desnoods met de boodschap 'Menslief ik probeer van je te houden' naar je medemens van allochtone afkomst toestappen en deze je hand geven? Zou je hem trouwens wel beschouwen als medemens, evenveel waard in zijn menszijn? Ik weet het niet. Ik ben ook maar een mens.

14:32 Gepost door Sancho in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: actualiteit, rechts |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.