20-09-07

425 - STEEDS MEER BROOD EN SPELEN


mens-erger-je-niet
M E N S   E R G E R   J E   N I E T


Sinds begin september is voor de vlaamse media televisie en radio een nieuw seizoen gestart, met voor alletwee een grondige verandering van huisstijl, lay-out, inhoud, programma's, ...
In plaats van de kloof te vergroten (je zal wel begrijpen wat ik hiermee bedoel) maakt 'tv één' de kloof met de commerciële zenders steeds kleiner met nog meer reality, meer show, meer wedstrijd, meer kitsch ... Gelukkig hebben we 'canvas' nog, tenminste op die momenten wanneer voetbal of tennis het scherm niet terroriseren.
En 'radio één' is totaal onherkenbaar geworden met al die toeters en bellen, nieuwe journalistiek die op sensatie gericht is, en zelfs de muziek is anders dan zij geweest is. Spijtig ... Soms erger ik me aan deze vervlakking, dit brood en spelen.
In de krant 'De Morgen' van woensdag 19 september 2007 schreef Bernard Dewulf in de rubriek 'Camps&Dewulf' volgende mooie tekst :

media1
media2
media3

Commentaren

Hi hi, ik werk nog met naaktmodellen... Per toeval op je blog gekomen... Interessant want anders...en vol ideaal, wat nodig is in onze wereld.
Ik wens je een goede avond,
vriendschappelijk,

Eric.

Gepost door: Eric | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.