28-11-07

465 - DAG 171 : SPUUGZAT


actualiteit
A C T U A L I T E I T


Na 171 dagen zit het me behoorlijk hoog, en moet ik zonodig dringend even ontluchten omdat de degout die ik reeds langer voor politiek had nu alleen maar erger wordt met de dag. Ik moet derhalve eerlijk bekennen dat ik mij niet zo voor politiek interesseer, en dat mijn kennis ervan ook niet zo ver reikt. Maar het ergert mij mateloos als ik zie hoe politiekers met elkaar omgaan. Televisiebeelden van politieke debatten die uitdraaien op scheldpartijen en geschreeuw. Verschrikkelijk is het, niet om aan te zien. Voorbeeldfunctie? Ja, dag jan.
En nu met de formatie die maar niet wil lukken. Hoe kan een overleg lukken als men van Vlaamse kant start met onvoorwaardelijke eisen die te nemen of te laten zijn. Dat de anderen dit niet zomaar nemen is toch hun volste recht, of niet? Moet men dan vooral in de Vlaamse media het doen uitschijnen dat alles de schuld is van de Walen die enkel 'non' kennen? Nee toch?
Ik ben het eerlijk gezegd spuugzat.

nietfier
En is het niet zielig dat je op het internet ook al een spelletje 'Help Leterme' kan spelen?

leterme1


11:20 Gepost door Sancho in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: acrualiteit, suugzat, leterme, politiek, vlaams |  Facebook |

Commentaren

vlaamse politiek het doet me deugd dat ik niet alleen sta met mijn eigen ideeën over onze "vlaamse"politiek.ik ben een geboren en getogen vlaamse, gehuwd met een waal en we wonen aan de "vlaamse"kust.tegenwoordig gaan we niet meer uit omdat we de laatste tijd worden aangevallen en uitgemaakt!de beledigingen van:vuile waal, luisak,profiteur, ga terug van waar je komt, enz..
het heeft geen enkele zin dat mijn man perfect nederlands praat, want : me spreke ier vloms,wi! en dat terwijl ik nog nooit zo behandeld werd in de wallonie!het is echt intriest, want wij zijn 2 onnozele idealisten waar er geen plaats voor is in ons mooie vlaamse land.

Gepost door: chris | 12-12-07

De commentaren zijn gesloten.