26-11-08

597 - KUNSTENAAR OF PRETENTIEUZE ONNOZELAAR ?


kunst-kitsch-co
K U N S T , K I T S C H   E N   C O

sorry


Bij het surfen op het internet botste ik op de/het blog van Lot van Beek, een 22-jarige studente 'Grafisch Ontwerp' aan de WDKA in Rotterdam, die afrekent met een zekere Marc C. Slootjes omdat deze zichzelf het predikaat 'kunstenaar' toedicht !

Of deze Marc zichzelf met reden een kunstenaar mag noemen kan je zelf vaststellen op zijn site en op het Nederlandse vriendennetwerk 'Hyves'.

Van mijnentwege krijgt Lot alleszins een opgestoken duim !


Commentaren

haha, leuk. Even was ik bang niet geheel onterecht afgefikt te worden vanwege het bekritiseren van iemand die van niets weet.

Gepost door: Lot | 26-11-08

Ik ben het hier niet mee eens, ik heb zelf iets gekocht bij deze kunstenaar en ik heb veel bewondering voor hem, LOt weet niet waar ze het over heeft en ze is gewoon jaloers op wat hij heeft weten te bereiken.
Dat moet zij nog maar eens proberen te doen.

Gepost door: Patrick | 04-12-08

Ik heb even navraag gedaan over beeldrecht en U bent in overtreding, ik heb geen toestemming gegeven voor het plaatsen van mijn werk op deze pagina, ik verzoek U op deze foto te verwijderen voor Maandag ochtend 8 December 2009.
Groet,

Marc C. Slootjes

Gepost door: Marc | 05-12-08

Sorry Marc,
Het was niet mijn bedoeling misbruik te maken van een foto van één van jouw werken, noch een polemiek te ontketenen over beeldrecht, maar misschien wel over echtheid en onechtheid, over kunst en charlatanisme, over waarachtigheid en kitsch ...
Maar ik heb aan je vraag voldaan, en de foto van één van je werken verwijderd.
Groeten,
Sancho

Gepost door: Sancho | 05-12-08

helemaal mee eens, te lelijk; het zou verboden moeten worden........

Gepost door: yvonne | 24-01-11

Ik heb de site van Slootjes bekeken maar ik vind dat hij goed bezig is, hij exposeerd zelfs in New York, dit werk is bijzonder en zeer de moeite waard..

Gepost door: Johan Duijnhoven | 08-03-11

De commentaren zijn gesloten.