02-06-09

635 - POLITIEK/DIARREE/VERKIEZINGEN/PROSTITUTIE


mens-erger-je-niet
M E N S   E R G E R   J E    N I E T

7juli(2)


Indien bovenstaande afbeelding gelijkenissen oproept met de vermeende werkelijkheid, dan is dit puur toeval. Trouwens : niet alles is wat het lijkt.
Ongetwijfeld zijn er politici die integer zijn en voor wie politiek synoniem is met het verbeteren van deze wereld. Maar zij zijn in de minderheid. De meerderheid vindt plezier in het spelen met de centen van de belastingbetaler. Vlug even een premie schenken aan allen die werken, terwijl er duizenden echte sukkelaars op wachtlijsten staan. Smeergeld voor de verkiezingen is dit. En dan hebben we het niet over het schandaal dat de Britse politiek momenteel treft. Ver van mijn bed? Zeker niet!
En overal langs de wegen ontsieren deze lachende gezichten - hier en daar eentje wat bijgewerkt met botox - de groene bermen. En naarmate de 7e juni nadert stijgt het prostitutiegehalte.
Wordt er nog wel gekozen voor inhoud en programma, of kiest men voor de mooiste of vriendelijkste smoel? De kritische ingesteldheid van de massa is momenteel herleid tot het SMS'en voor restaurant 'X' of 'Y'.
Sorry, dit moest eruit. Reeds een tijdje heb ik last van verkiezingsdiarree. En als de druk te hoog wordt, ja dan moet het eruit. Sorry!

18:38 Gepost door Sancho in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Niks sorry Je hoeft je nergens voor te verontschuldigen...

Gepost door: Coco | 02-06-09

De commentaren zijn gesloten.